Over ons

Aannemingsbedrijf M.J. van Uijtert en Zn. is opgericht op 1 maart in 1989. In deze tijd werd er veel cultuurtechnisch werk uitgevoerd en ruilverkaveling mogelijk gemaakt. In 2009 ging het bedrijf over van vader op zoon zodat de passie voor het vak en de elementen nog jaren door kunnen gaan.

We zijn een echt familiebedrijf met korte snelle lijnen zodat u snel weet waar u aan toe bent. De directe aanpak en de pure betrouwbaarheid zorgen ervoor dat we door het gehele land ons werk mogen maken. We zijn flexibel, specialistisch en hebben een modern machinepark. Hierdoor kunnen we altijd werken naar een goed resultaat wat lijdt tot langdurige relaties met onze opdrachtgevers.

Aannemingsbedrijf M.J. van Uijtert en Zn. is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in grond-, weg- en waterbouw met een breed scala aan werkzaamheden. Denk aan; graafwerkzaamheden, beplanting, plaatsing van duikers en beschoeiing, aanleggen van vispassages, plaatsing van poorten en afrastering, meandering en overige ecologische werkzaamheden. Neem altijd even contact met ons op om te horen of we u van dienst kunnen zijn.